Mellom er ute etter nye redaksjonsmedlemmer!

Brenner du for oversettelse og oversatt litteratur? Vi leter etter nye redaksjonsmedlemmer til vårt lille, men ivrige team! 

Tidsskriftet Mellom er et rom for litteratur- og oversettelsesinteresserte, mellom språk, mellom skribenter, mellom tekster. 

Vi trykker oversettelser og tekster om oversettelse i alle sjangrer, samt kritikk av oversatt litteratur. Vi vil være med på å utvide den oversatte kanonen, løfte frem verdien som ligger i oversettelse, og vise bredden i hva oversettelse kan være. Hvert år gir vi ut to trykte numre. Dagens redaksjon består av Olivia Lasky, Amanda Aaserød, Tora Vassnes, Minna Marie Hagring, Samira Muhudin og John David Crosby.

Som redaksjonsmedlem vil du bidra til redaksjonelt tekstarbeid samt daglig drift av tidsskriftet. Samtidig vil du få innsikt i hele prosessen frem til tidsskriftet blir sendt til trykking, få samarbeide med dyktige skribenter og oversettere, oppdage spennende tekster og ikke minst bli del av et hyggelig og litteraturinteressert miljø.

Skriv gjerne en kort epost om din bakgrunn og hvordan du ønsker å bidra til Norges eneste tidsskrift som i sin helhet er viet oversatt litteratur. Du kan sende den til redaksjonen@tidsskriftetmellom.no

Alle litteraturinteresserte er velkomne til å søke.

Redaksjonen til Mellom arbeider på frivillig basis. 

Reklame